חשוב לחמם היטב את השמן לפני הטיגון, אך לא להביאו לדרגת עישון.

אל תוסיפו במהלך הטיגון שמן קר לשמן החם, כיוון שהמאכל או העוגיות יספגו את השמן הקר, וחבל. יש לסיים את הטיגון בסיר, להוציאו ורק לאחר מכן – הוסיפו שמן וחממו אותו, ורק אז טגנו יחידות נוספות.

הוציאו את הטיגונים בכף מחוררת, כדי לנקז את מירב השמן. לאחר מכן צננו אותם על נייר סופג.

אני ממליצה לטגן בשמן קנולה או אחר, כמובן שלא בשמן זית שמותיר סימני טעם עזים.

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

שיתוף
פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here