משקה רימונים קליל

בואו נתרענן עם משקה מפתיע של חליטת רימונים. כיום אנו חשופים לעולם עשיר של תערובות תה וחליטות

המספקות אינסוף טעמים מיוחדים שיכולים לשדרג ולהעשיר כל מנה  ומשקה ויתנו להם זווית מרעננת. תה ויסוצקי

מציגים משקה מרענן של חליטת רימונים, בקרדי ולימון  (ניתן להחליף את הבקרדי בעראק) כל תיון משמש כתערובת

תיבול ייחודית: ארוזה בשקיק ולכן קלה ופשוטה לשימוש, אך מורכבת ועשירה בטעמים ובניחוחות עשירים.

החומרים ל- 6-4 מנות

1.5 ליטר מים רותחים

5 תיונים של חליטת רימונים מסדרת "הגן הקסום"

1.5 כוס סוכר

1.5 כוס בקרדי

מיץ מ 3 לימונים

 

אופן ההכנה:

חולטים את התיונים במים הרותחים עם הסוכר למשך 4 דקות, מוציאים התיונים ומצננים. מוסיפים את האלכוהול

ומיץ לימון, מערבבים ומגישים עם קרח כתוש.

 

  • טיפסקל
  • גוונו והעשירו את משקה הרימונים בעשבי תיבול כמו:נענע, לואיזה ולימונית
Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

שיתוף
פסקל פרץ-רובין
בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל ומחברת ספרי בישול ואפייה. כותבת ומצלמת באופן קבוע את מדורי האוכל במעריב- סופהשבוע, מעריב השבוע- המגזין, ובגרוזלמפוסט.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here