סלט עשיר, ציבעוני וירוק, הוא יושב על התפר בין תוספת לסלט, כך או כך זו בהחלט מנה שאינה דורשת זמן ועבודה במטבח. היא עשירה בעשבי תיבול, ופירות מיובשים, לכן היא מתאימה להגשה חגיגית. ניתן להעשירה בפירות טריים למשל ברימונים, ענבים ועוד.

 

החומרים: ל-6-4 מנות

3 כפות שמן זית

1 בצל סגול גדול, קצוץ דק

3/4 כוס חמוציות

1 כוס בורגול  מושרה במים שעה ומסונן

3/4 כוס של אגוזים גרוסים

1 פלפל ירוק, קצוץ דק (לא חובה)

3/4 כוס בצל ירוק, קצוץ דק

1/4 כוס נענע, קצוצה

1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה

1/4 כוס בזיליקום, קצוץ

1/4 כוס כוסברה קצוצה

מלח ופלפל, לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים חמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב 4-3 דקות.

מוסיפים בורגול, פלפל ותבלינים, מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

מוסיפים בצל ירוק, אגוזים גרוסים, עשבי תיבול, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

 

  • טיפסקל 

אין זמן להשרות קטניות? הכינו מראש! השרו קטניות בכמות גדולה למשך הלילה, חלקו לשקיות אוכל והקפיאו. השתמשו לפי הצורך.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין 

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here