מנת פסטה קלה ואהובה על הילדים, היא מהווה תוספת נפלאה לארוחת צהרים ומנה קלילה לארוחת ערב קלה. בישול

הפסטה כאן שונה מהמוכר לנו היות ומבשלים את הפסטה בתוך רוטב העגבניות ולא בנפרד כנהוג בהכנת  פסטה,

התוצאה המתקבלת מפתיעה וטעימה.

עניבות ברוטב עגבניות

החומרים: ל- 6-4 מנות

2 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

4 שיני שום כתושות

1 כוס עגבניות מרוסקות

2 כפות גדושות רסק עגבניות

מלח ופלפל לפי הטעם

1/4 כפית פפריקה

1 כף אורגנו יבש

2 גבעולי תימין

4 כוסות מים

1 שקית פסטה עניבות

 

אופן ההכנה: 

מחממים שמן בסיר רחב מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לקבלת גוון חום זהבהב. מוסיפים את השום הכתוש, העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, התבלינים והמים. מערבבים מכסים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את עניבות הפסטה מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מכבים את הלהבה מערבבים ומשאירים מכוסה מספר דקות מגישים חם לצד מנת בשר.

 

  • טיפסקל

את הפסטה הזו אפשר להגיש כמנה חלבית. מפזרים על הפסטה גבינה צהובה מגוררת ומעט אורגנו. מנה נפלאה לארוחת ערב קלילה לילדים.

 

סגנון וצילומים: פסקל פרץ-רובין

Print Friendly, PDF & Email

הרשמו לניוזלטר של פסקל

הרשמו לרשימת התפוצה של פסקל לקבלת ניוזלטר חודשי מתוק

תודה שנירשמת.

שגיאה בהרשמה, נא לנסות שוב.

השאר תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here